logo
RNTV Live

Un cartier din Slănic rămâne fără apă 24 de ore. HIDRO PRAHOVA lucrează la înlocuirea conductei de apă

apa-1457370700
rnews

Un cartier din Slănic rămâne fără apă 24 de ore.

SC HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Plopeni, Punct de Lucru Slanic  anunta  sistarea furnizarii apei potabile în orasul Slanic, Cartier Grosani în data de 29.10.2018 pentru o perioada de 24 de ore, incepand cu orele 16,00.

Oprirea este necesară pentru executarea lucrărilor de cuplare a conductei de aductiune de la statia de apa Schiulesti la Rezervorul Gogon, lucrare executata de S.C. Montin in urma Proiectului derulat de Consiliul Judetean Prahova   “Inlocuire conducta transport apa potabila si reabilitare constructii hidrotehnice aferente, de la Statia de Tratare Schiulesti la rezervorul de inmagazinare Gogon “.

Societatea Hidro Prahova SA isi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, asigurandu-i  că echipele de intervenţie ale societatii Montin S.A. vor face tot posibilul sa finalizeze lucrările in cel mai scurt timp.

Dupa finalizarea lucrarilor reluarea furnizării apei potabile catre utilizatorii Hidro Prahova, se va face la parametrii de calitate corespunzatori.

SC HIDRO PRAHOVA SA roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor