logo
RNTV Live

VIDEO/”Excursia” în China în interes de serviciu, aprobată în şedinţa CL. Vacanţă la început de an pentru mai mulţi consilieri locali

Consiliul Local Ploiesti
Mihai Constantinescu

Vacanţă la început de an pentru mai mulţi consilieri locali

“Excursia” în China în interes de serviciu, aprobată în şedinţa CL. Vacanţă la început de an pentru mai mulţi consilieri locali.

La începutul lui 2018 Paul Palaş, Gabriel Minea, Sanda Dragulea şi încă doi angajaţi ai Primăriei Ploieşti vor pleacă în China, la Harbin. Cei cinci vor participa la Festivalul Internaţional de Sculptură în Gheaţă de la Harbin, oraş cu care Ploieştiul este înfrăţit.

Motivul plecării este unul simplu:se va face schimb de experienţă pentru binele oraşului.

Nu este prima dată când aleşii ploieşteni merg acolo.

În 2008, o altă delegaţie ploieşteană a fost prezenţă la Harbin. Ar fi trebuit să se întoarcă  în ţară pe 8 ianuarie. Au decis însă să-şi prelungească vacanţa cu două zile pentru a vizita şi oraşul Beijing. Bineînţeles tot pentru binele Ploieştiului.

Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local de astăzi, “excursia” a fost votată şi s-a stabilit şi cine merge. Grupul PNL a refuzat să participe.

 

2017-an plin de “excursii” pentru binele Ploieştiului

Nu este o noutate faptul că aceste delegaţii, dar şi pentru cursurile de perfecţionare, organizate în ţară sau în străinătate, cheltuielile sunt suportate din bani publici.

În 2017 de la bugetul local au fost cheltuiţi 250.000 de lei pe taxele pentru cursurile angajaţilor primăriei. 

La această sumă s-au adăugat alţi 650.000 de lei. Banii au fost cheltuiţi pentru diferite delegaţii. Astfel, deplasarea, cazarea şi cursurile de formare profesională au fost gratis.

Beneficiarii delegaţiilor s-au deplasat în Braşov, Republica Moldova, Viena şi Grecia.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor