logo
RNTV Live

Infracţiunile la regimul rutier devin o obişnuiţă în Prahova

pedepsit şofer beat
Mihai Constantinescu

Infracţiunile la regimul rutier devin o obişnuiţă în Prahova. Ieri, în jurul orei 21:00, polițiștii din Blejoi au fost sesizați despre faptul că, un conducător auto, posibil sub influența alcoolului, a avariat un autoturism ce se afla parcat pe strada Școlii din Blejoi.

Din cercetările polițiștilor, conducătorul auto a fost identificat pe o stradă din apropiere. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu apartul etilotest care a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 Tot ieri, în jurul orei 22:30, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intersecția străzii Padina cu strada Frăsinet. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat conducătorii auto implicați în eveniment, respectiv un bărbat de 53 de ani și un bărbat de 23 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.  În urma accidentului, o femeie, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/toma-caragiu-un-monstru-sacru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/hidro-prahova-sa-calitatea-apei/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor