logo
RNTV Live

Incredibil. Unde a fost găsit un prahovean arestat la domiciliu

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Şi-a agravat situaţia

Incredibil. Unde a fost găsit un prahovean arestat la domiciliu

Un bărbat de 31 de ani, arestat la domiciliu, a crezut că este de glumă cu această pedepsă şi a plecat cu maşina de acasă. A avut ghinion însă, bărbatul din Valea Călugărească a fost depistat în trafic, pe Centura de Est a Municipiului Ploiești,. Lucrurtile sunt cu atăt mai grave cu cât avea restricții şi în ceea ce privește dreptul de a conduce autovehicule.

S-a procedat la interceptarea autoturismului în cauză, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, după care a fost condus la sediul poliției.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că avea permisul de conducere reținut, motiv pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de el pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, potrivit IJP Prahova.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestului preventiv.

Asata nu este tot. Pentru abaterile constatate la regimul rutier a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.450 lei. Ca măsură complementară i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-decizie-a-fost-luata-in-cazul-barbatului-care-ar-fi-tras-cu-arma-in-zona-spitalului-judetean/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor