logo
RNTV Live

PARTENERIAT PENTRU CENTURI OCOLITOARE

Daniel

Consiliul Județean Prahova a mai făcut un pas important în cadrul proiectului privind realizarea  centurilor ocolitoare  Câmpina – Bănești- Valea Doftanei. În acest sens consilierii județeni au decis să încheie un acord de parteneriat cu localitățile Câmpina și Bănești. Decizia vine în completarea celoralalte proiecte prin care executivul județean își dorește să scape definitiv de ambuteiajele de pe Valea Prahovei.

Consiliul Județean Prahova a decis să încheie un acord de parteneriat cu localitățile Bănești și Câmpina pentru a realiza împreună mult așteptatele centuri ocolitoare.

Parteneriatul  vine în contextul în care proiectantul a anunțat că poate fi realizată o legătură între cele două centuri ocolitore.

Prin acest proiect se propune realizarea unui drum cu două benzi de circulație, câte una pe sens, cu dimensionarea sistemului rutier proiectat pentru trafic intens și greu.

Proiectul mai include trotuare, acostamente și piste de biciclete, iar potrivit raportului de specialitate, se vor studia două variante de traseu, minim două conexiuni cu intrare-ieșire către rețeaua stradală a municipiului Câmpina și conexiunile cu variantele ocolitoare Bănești – Valea Doftanei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor