logo
RNTV Live

Începe distribuirea măştilor de protecţie gratuite în Câmpina. Vezi cine sunt beneficiarii

masti-de-protectie-640×400
Mihai Constantinescu

Măşti de protecţie gratuite

Începe distribuirea măştilor de protecţie! În perioada 2-4 septembrie 2020 echipe ale Primăriei Municipiului Câmpina vor distribui setul de 50 măsti de protecție de persoană, in conformitate cu prevederile OUG nr. 78/2020, următoarelor categorii de beneficiari:

a.-persoanelor din familiile beneficiare de ajutor social (VMG);

b.-persoanelor din familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei (ASF);

  • Pentru aceste categorii de la lit. a și b distribuirea măstilor de protecție se va realiza la sediul Cantinei de ajutor social, din str. Ecaterina Teodoroiu nr. 34, pe baza actului de identitate al titularului de ASF/VMG.

c.-pensionarilor din sistemul public de pensii al carei cuantum este de până la 704 lei inclusiv;

d.-persoanelor încadrate în grad de handicap care au ca venit exclusiv indemnizația de handicap (prestatia sociala prevazuta la art. 42 si 58 din Legea nr. 448/2006 rep. ).

  • Pentru aceste categorii de la lit. c și d, echipe ale Primăriei se vor deplasa la domiciliul persoanelor respective pentru inmanarea setului de măsti.

Beneficiarii au dreptul la acordarea setului de măsti o singura data, chiar daca aparțin mai multor categorii de beneficiari.

Distribuirea măstilor se va face pe baza prezentarii actului de identitate si a semnarii in lista de distribuire.

Persoanele negăsite la domiciliu pentru înmânarea setului de măști de protecție se vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială, din B-dul Culturii nr. 27, cu actul de identitate, pentru ridicarea măștilor, începând cu data de 7 septembrie 2020.

Măștile rămase nedistribuite/neridicate de beneficiarii din listele inițiale se vor acorda celor înscrisi pe liste suplimentare, pe baza documentelor justificative: dispozitia privind acordarea ajutorului social, dispozitia privind acordarea alocatiei de susținere, decizia de pensie sau certificatul de incadrare in grad de handicap, dupa caz.î

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/de-astazi-se-redeschid-cafenelele-si-restaurantele-si-in-prahova-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor