logo
RNTV Live

Adrian Dobre, dojenit de către viceprimarii Ploieştiului pentru decizia luată în cazul problemei dezinsecţiei, dezinfecţiei şi deratizării

combatare tânţari în Ploieşti
Mihai Constantinescu

Convocarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în problema DDD nu este văzută cu ochi buni

Adrian Dobre, dojenit de către viceprimarii Ploieştiului pentru decizia luată în cazul problemei dezinsecţiei, dezinfecţiei şi deratizării.

Pentru că la nivelul municipiului Ploieşti nu există un contract semnat cu nici o firmă de specialitate care să facă dezinsecția, dezinfecția și deratizare. edilul municipiului Ploieşti a decis să ceară ajutor.În acest sens a fost înaintată o adresă Instituției Prefectului-Județul Prahova prin care a solicitat convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru a se declara stare de urgență în problema deratizării, dezinsecției și dezinfecției în Ploiești. Astfel, municipalitatea ar putea avea un motiv puternic pentru atribuirea unui contract prin negociere directă, până la finalizarea contestației rămase și deblocarea licitației DDD.

Cei doi viceprimari ai Ploieştiului au criticat dur această decizie. Potrivit viceprimarului Ganea, edilul șef era obligat să convoace Comitetul Local pentru Situații de Urgență, lucru care nu s-a întâmplat, notează ziarulincomod.ro. Aceeaşi poziţie a avut-o şi viceprimarul George Pană.

“Legea prevede ca mai întâi președintele Comandamentului pentru Situații de Urgență Local, în speță domnul primar Adrian Dobre, să convoace o ședință în care să fie dezbătută această problemă. Acest lucru nu s-a întâmplat”, a susținut Cristian Ganea.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor