logo
RNTV Live

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii PNL

Mihai Constantinescu

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii PNL. Mai nou, aleșii locali liberali au ales să discute problemele municipiului direct cu directorii din Primăriei, evitând dezbaterile pe diverse teme direct cu edilul șef.

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii PNL

Primarul Andrei Volosevici continuă să fie marginalizat de către  consilierii PNL Ploiești. Practic este vizibil că ambele părți refuză să comunice. Un astfel de moment tensionat a avut loc în momentul în care consilierul local Simona Popescu i-a atras atenția directorului Directorului Relații Internaționale că municipiul poate să atragă fonduri europene pentru modernizarea sistemului de iluminat public. 

Potrivit reprezentantului PNL, prin acest program  se poate moderniza iluminatul stradal pe 56 de străzi din Ploiești.

Primarul Andrei Volosevici a reacționat în urma intervenției consilierului Simona Popescu,  edilul șef susținând că o astfel de interpelare trebuia să-i fie adresată lui.

Directorul Direcției Relații Internaționale, Daniel Soare, a anunțat că bugetul maxim alocat municipiilor pentru modernizarea sistemului de iluminat public este de aproximativ 6 milioane euro  și că anul acesta doar se vor depune proiectele, urmând ca fondurile să fie distribuite până în 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor