logo
RNTV Live

Incendiu cu repetiţie la Ecorburn. Când a fost realizat ultimul control?/ UPDATE

Incendiu cu repetiţie la eCOBURN
Mihai Constantinescu

Incendiu cu repetiţie la Ecorburn! A fost din nou alertă în această dimineaţă la singurul incinerator de deseuri periculoase din zona Sud- Muntenia, cel de la Brazi. Un incendiu de proporţii s-a produs din cauze încă necunoscute. DETALII AICI şi AICI.

Incendiu cu repetiţie

 Nu este prima dată când aici are loc un incendiu. Pe 7 aprilie, în incinta societăţii care deține incineratorul de deșeuri periculoase a mai avut loc un astfel de eveniment.

Reprezentanții societății au emis atunci un punct de vedere cu privire la incident, în care au susținut că există suspiciuni cum ca o persoană rău intenționată ar fi declanșat incendiul.

Potrivit reprezentanţilor ISU pRahova, societatea deţine autorizaţie de securitate la incendiu din anul 2011 cu obiect de activitate hală incinerator deşeuri periculoase.


Ultimul control a fost în data de 08.01.2021, ocazie cu care s- au aplicat 2 amenzi în cuantum de 7500 lei pentru instalația de hidranți care nu funcționa și diminuarea gabaritul cailor de evacuare prin amplasarea de pubele la intrarea în hala.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/relaxare-maxima-la-mall/

Vezi şi https://republikanews.ro/turma-de-mistreti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cea-mai-mare-crescatorie-de-fazani-din-romania/Vezi şi

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autoutilitarele-nu-mai-pot-fi…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor