logo
RNTV Live

EXCLUSIV/ VIDEO/ Incendiu de proporții la ECOBURN. Flăcările au distrus singurul incinerator din zona Sud-Muntenia

rnews

S-au derulat momente la limita pericolului miercuri dimineata, in incinta Parcului Industrial Brazi.

O hala de 400mp, ce apartine firmei ECOBURN, care detine incineratorul de deseuri periculoase a fost cuprinsa in totalitate de flacari.

Forte impresionante au fost mobilizare pentru a stinge valvataia.

Din cauza fumul gros emanat a fost emis si un mesaj de avertizare RO Alert pentru populatie.

Sase mașini de stingere, doua autoscari, o ambulanta SMURD si o autospeciala de prima intervenție și comanda au ajuns in cel mai scurt timp la fata locului, trimise de catre ISU Prahova.

Flacarile ardeau generalizat, astfel ca fiecare secunda facea diferenta.

Alte doua autospeciale au fost chemate in sprijin la incendiu. Echipa de comanda incearca noi strategii pentru evitarea unui dezastru.

Evenimentul a avut loc intr-o cladire ce apartine unei companii care detine singurul incinerator de deseuri periculoase din zona Sud- Muntenia.

Activitatea de incinerare desfășurată la punctul de lucru din comuna Brazi a fost suspendată în data de 27 ianuarie când Brazi Industrial Parc SA a sistat furnizare tuturor utilităților apa, gaze, electricitate.

Si nu este prima oara cand in aceasta locatie are loc un incendiu.

Pe 7 aprilie, în incinta societatatii din care deține incineratorul de deșeuri periculoase a mai avut loc un astfel de eveniment.

Reprezentanții societății au emis atunci un punct de vedere cu privire la incident, în care au susținut că există suspiciuni cum ca o persoană rău intenționată ar fi declanșat incendiul.

NOI IMAGINI AICI

UPDATE

Când a fost realizat ultimul control DETALII AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/relaxare-maxima-la-mall

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor