logo
RNTV Live

Încă au șansă să se înscrie la facultate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Încă au șansă să se înscrie la facultate

Ultima proba din cea de a doua sesiune a bacalaureatului 2022 nu le a dat prea mari batai de cap tinerilor absolventi. Imediat dupa aflarea notelor, acestia inca mai au sanse sa prinda un loc la facultate.

Încă au șansă să se înscrie la facultate

Joi a avut loc ultima proba scrisa a celei de a doua sesiuni de bacalaureat.  S-au inscris 22.586 de candidaţi care provin din promoţia anului 2022, iar 12.237 de candidaţi care provin din promoţiile anterioare.  Abloventii sustin ca proba a fost usoara per ansamblu desi au fost anumite subiecte care le au create mici probleme.

Tinerii au tras din greu pentru obtinerea unor note bune, majoritatea asteptand sa se inscrie la facultate sau la o scoala post liceala.

După recentul concurs de admitere la studii universitare de licență, de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, au rămas neocupate 701 locuri – cele mai multe dintre ele cu taxă, dintre cele 2.307 puse la dispoziția absolvenților de liceu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor