logo
RNTV Live

În Podenii Noi se pune accent pe sănătate prin sport de echipă. Asociaţia Fotbal Club Sportiv Podenii Noi, un an de existență/ FOTO

fotbal-podeni-4-1
Erika Stoica

În Podenii Noi se pune accent pe sănătate prin sport de echipă. Asociaţia Fotbal Club Sportiv Podenii Noi, un an de existență.

Disciplină, mișcare și dezvoltarea spiritului de echipă! Acesta este scopul existenței Asociaţiei Fotbal Club Sportiv Podenii Noi care se axează în primul rând pe fotbalul juvenil. Cei mici, fortbaliști de Divizie A în devenire, sunt antrenați de un an pe terenul din comună. Sportul balonului rotund, unul dintre cele mai iubite sporturi din toate timpurile este foarte iubit de cei mici..

Recent, Asociația a împlinit un an de la înființare.

“La mulți ani nouă, 1 an de existenta, un an reușit, mulțumitor, plin de experiențe noi ,un an in care am reușit sa ne indentificam cu acest fenomen, sa ne atingem cat de cat obiectivele si sa creștem puțin cate putin ,fara a depăși etapele fundamentale in evoluția unui copil..!Va mulțumim din suflet!”, au scris pe Facebook reprezentanții Asociație.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor