logo
RNTV Live

Sorana Cîrstea: calificare în sferturile de finală ale turneului de la Reus

sorana cirstea
Andrei-Vlăduț Gușter

Sorana Cîrstea, jucătoare de tenis din România, a reușit să se califice joi, în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Reus (Spania), dotat cu premii totale de 100.000 de euro. Câștigul a venit după ce a învins-o în două seturi, cu 7-5, 6-4, pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Românca Sorana Cîrstea (33 ani, 44 WTA), a doua favorită a competiţiei, s-a impus după o oră şi 42 de minute. Aceasta a câștigat primul ghem al partidei, însă pentru puțin timp Schmiedlova a condus apoi cu 3-1.

Sorana a câştigat trei ghemuri consecutive (4-3), iar apoi, deşi şi-a pierdut serviciul la 4-4, a reuşit să câştige primul set, cu 7-5. A avut 5-2 în actul secund, iar în cele din urmă s-a impus cu 6-4.

Primul duel al celor două tenismene, s-a desfăşurat în 2014, la Pattaya (Thailanda), în primul tur, iar Sorana a câştigat cu 6-1, 6-3.

Următoarea adversară a Soranei va fi jucătoarea americană Caty McNally (21 ani, 69 WTA), cap de serie numărul şapte, care a trecut de argentinianca Nadia Podoroska în trei seturi, cu 1-6, 6-4, 6-1.

Românca şi-a asigurat deja un cec de 3.478 de euro şi 29 de puncte WTA.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor