logo
RNTV Live

Imagini șocante! Cerul s-a întunecat deasupra Ploieștiului. Panică în zona de sud a orașului/ VIDEO

ciori gara de sud (Large)
Oana Stoica

Imagini șocante la Ploiești! Scene desprinse parcă din filmul horror al lui Hitchcock

Un cititor Republikanews.ro a surprins seara trecută imagini șocante la Ploiești. Cerul s-a întunecat în zona de sud a municipiului, iar zgomotul terifiant a produs panică printre ploieșteni.

Mii de ciori au ocupat cerul în zona Gării de Sud și a Bulevardului. Oamenii din zonă spun că îndură de ani de zile disconfortul creat de înaripate.

Aseară însă, spun oamenii, parcă venea sfârșitul lumii.

”Parcă vizionam filmul Păsările, al lui Hitchcoock. era un zgomot infernat și aveam impresia că voi fi atacat în orice clipă. De ani de zile ne confruntăm cu problema asta la Ploiești. Castanii de pe bulevard sunt plini de cuiburi de ciori. Zgomotul, în special seara, este insuportabil. Ca să nu mai vorbim de mizeria pe care o lasă în urmă aceste păsări”, ne-a mărturisit ploieșteanul care a surprins imaginile șocante.

 

FOTO:

Ciorile reprezintă o problemă serioasă, atât pentru oraşe, unde deranjează prin mizeria pe care o fac, dar mai ales prin zgomotele care perturbă liniştea locuitorilor, cât şi pentru agricultură, unde produc pagube însemnate.

Înmulțirea ciorilor a devenit un factor de dezechilibru ecologic în România.

Spre deosebire de marea majoritatea a păsărilor, ciorile nu se tem de om, ci au învățat să trăiască în apropierea oamenilor, profitând deseori de pe urma lor.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor