logo
RNTV Live

EXCLUSIV. Culmea tupeului! Bordel amplasat lângă sediul Poliției Municipale Ploiești!

prostitutie
News Republika

Culmea tupeului la Ploiești: un bordel a fost descoperit de oamenii legii chiar lângă sediul Poliției Municipale!

Polițiștii prahoveni au descins joi dimineață, 8 noiembrie, la zece locații din Prahova și alte județe pentru a prinde mai mulți proxeneți!

Încă din luna iulie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a proxeneților. Deși aveau indicii clare că anumite femei se prostituează, inclusiv lângă sediul poliției municipale din Ploiești, verificările au fost făcute în amănunt,motiv pentru care au fost de durată, astfel încât să fie prinși proxeneții care le puneau pe femei să se prostitueze.

Cazul a fost unul mai complex, întrucât prostituatele erau mutate dintr-un oraș în altul, astfel încât polițiștilor să le fie greu să urmărească proxeneții. De exemplu, una din prostituatele găsite astăzi la o locație din Brașov, s-a prostituat în trecut și în Ploiești, Cluj, Timiș, București și Ilfov. O altă femeie care în trecut s-a prostituat în Ploiești, a fost audiată la Pitești.

Polițiștii au emis nouă mandate de aducere pentru perchezițiile de astăzi, iar la audieri vor fi aduși șapte proxeneți și două prostituate. Se pare că cei șapte nu aveau legături între ei, cu excepția a doi frați din Poiana Câmpina. Cu toate acestea, toți proxeneții aveau același mod de operare.

Descinderile de astăzi au avut loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu. În Prahova au fost două percheziții în Ploiești și două în Poiana Câmpina. Alte trei percheziții au fost efectuate în Sectorul 5 din București, una în Brașov și două în Valea Dragului din județul Giurgiu.

Femeile nu se prostituau doar în România. Polițiștii au descoperit că acestea erau duse și în Marea Britanie, unde parte din ele beneficiau din partea proxeneților de închirierea de imobile în scopul prostituției.

Prostituatele și proxeneții găseau clienți prin intermediul unor anunțuri date în site-uri diverse, cum ar fi publi24.ro și ploiestiservicii.ro. Anunțurile erau concepute de așa manieră încât persoanele interesate să știe că femeile stau doar pentru o perioadă scurtă de timp în locația respectivă, “doar șapte zile în Ploiești”, fiind una din exprimările folosite pentru anunțurile de genul.

Acțiunea de astăzi a polițiștilor s-a desfășurat cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor