logo
RNTV Live

IMAGINI! “Șmecheri” cu vile, fără contract cu ROSAL. La Ploiești merge

rulouri gazon gunoi
rnews

 Problema gunoaielor continuă

Peste o treime din locuitorii orașului Ploiești aruncă gunoiul pe unde apucă. Și asta pentru că nici până în prezent, Rosal nu i-a identificat pe care nu au contract.

Urmările sunt pe măsură

Locuitorii de la blocurile aflate pe strada Cibinului au ajuns să poarte un adevărat război cu cei care locuiesc la casele din apropiere și nu au contract cu operatorul de salubritate.

Ghena de gunoi de la bloc este umplută zilnic cu deșeuri care provin din construcții de la casele aflate pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Predeal, Eroul Necunscut sau Luptătorilor.

ȘMECHERI SCUTIȚI DE TAXA PENTRU GUNOI

Așa s-a întâplat și zilele trecute, când unul dintre locuitorii de pe strada Ecaterina Teodoroiu și-a scos rulourile de gazon din curte și le-a depozitat la ghena de pe strada Cibinului.

Chiar dacă locatarii blocului din zonă i-au atras atenția, conversația s-a transformat într-un lung șir de amenințări din partea celui care și-a făcut curățenie în curte.

GALERIE FOTO

Primarul recunonoaște problema, însă totul rămâne la faza de promisiune deocamdată. Iată declarația făcută de primar în urmă cu o lună.

Citește și:

https://portal.republikanews.ro/operatorul-de-salubritate-rosal-a-primit-o-amenda-uriasa-de-la-garda-de-mediu-prahova/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor