Persoană din Prahova, dusă în carantină forțată pentru că a încălcat măsura auto-izolării. A plect la cumpărături

sursă foto realitatea.net

Prima persoană din Prahova, dusă în carantină forțată pentru că a încălcat măsura auto-izolării

Persoană din Prahova, dusă în carantină forțată pentru că a încălcat măsura auto-izolării. A plect la cumpărături

Inconştineţă dusă la extrem! O persoană din Prahova care se afla în auto-izolare a nesocotit măsura şi a plecat la cumpărături.

cel mai verde complex reziential

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul prănzului, când  lucrătorii Secției 1 de Poliție Ploiești au efectuat verificări la o adresă din municipiu unde figura ca având domiciliu una dintre persoanele auto-izolate. Măsura oamenilor legii a fost întreprinsă în baza Planului de măsuri pentru realizarea misiunilor specifice în vederea combaterii răspândirii COVID-19.

Cu ocazia verificărilor la domiciliul respectiv, persoana în cauză nu a fost găsită, aceasta afându-se în timpul controlului la cumpărături. S-a deplasat cu autoturismul personal.

Fiind contactată telefonic, aceasta a revenit la domiciliu și a fost condusă cu un echipaj al ambulanței într-unul dintre centrele de carantină de pe raza județului Prahova, unde urmează să stea în izolare. Măsura administrativă a fost luată în conformitate cu articolul 7 din Ordonanța Militară nr.2/2020.

Suplimentar, persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor art. 8, alin. 1 din Ordonanța Militară 1/2020 cu amendă în cuantum de 2500 lei.

Situația a fost comunicată și Direcției de Sănătate Publică Prahova, în scopul luării măsurilor legale care se impun.

Vezi şi https://republikanews.ro/canabis-intr-un-centru-de-carantina-din-ploiesti-totul-a-iesit-la-iveala-dupa-un-scandal-produs-aici/

Vezi şi https://republikanews.ro/update-numarul-celor-ucisi-de-coronavirus-in-crestere-romania-a-inregistrat-al-cincilea-deces/?fbclid=IwAR1RoHkiEBuPxG7025Lf3-Qi53lulKaZmKpZJi2SjVvUlz6GiuvFJsYzHbw

Vezi şi https://republikanews.ro/cum-arata-declaratie-ce-trebuie-completata-pentru-a-se-putea-iesi-din-casa-pe-timpul-noptii-documente-oficiale/?fbclid=IwAR3qHYace7K8ELU04Sa-Ym6lgp2ll34k3QndJiMleHyHoJFsbXWkttKYpV4

pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here