Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă un medicament care va spori rezistenţa organismului în faţa COVID-19

sursă foto Wall-Street.ro
sponsor

Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă un medicament care va spori rezistenţa organismului în faţa COVID-19. Este vorba mai exact de un medicament imunomodulator dezvoltat de proprii cercetători. Este vorba despre un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante, care creşte rezistenţa organismului la infecţii, anunţă digi24.ro.

„Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată, lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor, să poată să poată să producă vaccinul. Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului”, a arătat Nicolae Ciucă.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-barbat-a-murit-sub-privirile…/

omv

Vezi şi https://republikanews.ro/anre-racordarea-la-reteaua-de-gaze-naturale-va-fi-gratuita-pentru-toti-consumatorii-casnici/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here