logo
RNTV Live

Iarna va fi ca vara pe străzile din Ploiești. Pregătirile sunt în toi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Iarna va fi ca vara pe străzile din Ploiești. Pregătirile sunt în toi

Consiliul Judeţean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, deszăpezirea se va face cu trei operatori, Vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele atunci când este necesar.

Iarna va fi ca vara pe străzile din Ploiești. Pregătirile sunt în toi

Vicepreşedintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a anunțat  că executivul judeţean  pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023.

Potrivit reprezentantului executivului județean, operatorii, care vor fi monitorizați prin sisteme GPS, vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele stabilite atunci când este necesar.

Noul acord cadru va prevede sancțiuni severe față de operatorii de deszăpezire care nu vor interveni corespunzător pe drumurile județene.

Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut. Atunci s-a constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor