logo
RNTV Live

Hipodromul Ploiești: Cursa oficială de galop a fost anulată

galop hipodrom
Ciprian Radu

Cursa oficială de galop a fost anulată

Duminică, de la ora 11.30, Hipodromul Ploiești găzduiește cea de-a doua reuniune oficială a sezonului 2018. 

Cu această ocazie, ar fi trebuit să aibă loc și prima cursă oficială de galop pe hipodromul ploieștean. Din păcate, cursa a fost anulată deoarece organizatorul a renunțat din motive obiective, după cum arată un comunicat al CSM Ploiești.

În locul cursei oficiale de galop, spectatorii vor asista la una demonstrativă.

Revenind la reuniunea de trap, cea mai importantă cursă va fi „Premiul de Mai”, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri. În program sunt prevăzute alte trei curse de trap extrem de interesante: Premiul Bianca (ora 11.30), Premiul Bon (ora 12.00), şi Premiul Bavari (ora 14.00).

„Main event”-ul zilei, Premiul de Mai, va avea loc la ora 13.00, fiind încadrat de cele două curse demonstrative ale reuniunii: Cursa de Ponei (ora 12.30) şi Cursa de galop (ora 13.30).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor