logo
RNTV Live

FOTO: Edwin Petrea (CSM Ploiești), dublu campion mondial la kempo

edwin1
Ștefan Petre

După ce a obținut titlul de campion mondial la disciplina submission, Edwin Petrea, sportivul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a câștigat medalia de aur și la concursul de K1 din cadrul Campionatului Mondial de Kempo din Portugalia (Caldas de Rainha)!

Antrenat de Ghiocel Petrea, tânărul a triumfat sâmbătă la categoriile 14-16 ani şi „-50 kg”, după cinci victorii. Această performanță a fost dublată de un titlu de vicecampion mondial la disciplina Semi-kempo, în cadrul căreia a avut 6 adversari, cedând doar în finală, în faţa reprezentantului Tadjikistanului.

Sportivul Costel Pasniciuc a devenit, la rându-i, vicecampion mondial la Full-Kempo şi medaliat cu bronz în proba de knock-down, la seniori.

Unul dintre cei mai mici sportivi ai clubului înscrişi în competiţie, Mihai Robin a luptat în concursul de Full-Kempo şi-a trecut în palmares medalia de aur în cadrul „Cupei Mondiale”, aşa cum este denumită întrecerea la categoriile mici de vârstă.

Secția de kempo a CSM Ploieşti se întoarce din Portugalia cu un bilanț de 13 medalii, dintre care două de aur, 7 de argint şi 4 de bronz, şase medalii fiind obţinute de Edwin Petrea şi Costel Pasniciuc în cadrul Campionatului Mondial, şi şapte de către Mihai Robin şi Luca Frăsineanu la „Cupa Mondială”.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor