logo
RNTV Live

Metamorfoza leului în… lup!

autocar_dinamo_zagreb
Cristian Anghelescu

Așa cum RepublikaNews a scris în premieră, Petrolul va avea, din nou, un autocar pe măsura numelui și renumelui echipei.

Plecată în căutarea unui mijloc de transport adecvat, delegația compusă din președintele echipei, Cristi Vlad, un reprezentant al companiei Veolia și un oficial al firmei Mercedes s-a oprit în mai multe puncte propuse de către cei ce finanțează Petrolul, destinația terminus dovedindu-se a fi Germania. Acolo unde, în urma unor ponturi avute din țară, au tocmit autocarul lui Dinamo Zagreb, autobuz adus din Croația special pentru vânzare!

Miercuri, la primele ore, oficialii din Ploiești – alături de un șofer – se vor întoarce în statul din Europa Centrală pentru a achita cei 70000 de euro cât reprezintă valoarea negociată cu partea croată și, implicit, de a aduce la Ploiești “mastrodontul” de ultimă generație, marca Neoplan. Autocar care, în urmă cu trei ani, putea fi văzut la stadionul Maksimir din Zagreb, locul unde “lupii” cedau dramatic, 1-2, în minutul 90+5, ratând șansa de a se califica, în premieră, în grupele UEFA Europa League!

Astfel, “Leul din Zagreb” se va metamorfoza în foarte scurtă vreme în “Lupul de Ploiești”, colantarea urmând a fi făcută de către partenerii clubului galben-albastru!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor