logo
RNTV Live

Guvernul României caută măsuri pentru a plafona temporar prețul carburanților. Protest în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Guvernul României caută măsuri pentru a plafona temporar prețul carburanților. Protest în Prahova

Prahovenii nu au mai așteptat data de 30 iunie pentru a participa la cel mai mare protest care se anunță în România față de scumpirea carburanților. Astfel, pe site-urile de socializare au apărut imagini cu șoferi care blocau activitatea benzinăriilor din Prahova.  Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, susține că protestul este unul îndreptățit și că Guvernul României caută măsuri pentru a plafona temporar prețul carburanților. Acesta spune că va fi dificil în a rezolva această problemă apărută la nivel mondial.

Guvernul României caută măsuri pentru a plafona temporar prețul carburanților. Protest în Prahova

Prețurile carburanților la pompele stațiilor de alimentare din România cresc pe zi ce trece. În prezent prețul este în jurul sumei de 9 lei/litru. Acesta a fost și motivul care i-a determinat pe prahoveni să demareze mai devreme protestul împotriva scumpirii carburanților.

Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, susține că că Guvernul României caută măsuri pentru a plafona temporar prețul carburanților, însă va fi dificil în a rezolva această problemă apărută la nivel mondial.

Vă reamintim că în data de 30 iunie, de la ora 12 împotriva creșterii prețurilor se anunță că va avea loc un protest masiv la care și-au anunțat prezența sute de mii de români.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor