logo
RNTV Live

Lovitură pentru studenţi. Ce trebuie să facă pentru a participa la cursuri/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lovitură pentru studenţi. Ce trebuie să facă pentru a participa la cursuri

Studenţii ar putea intra la cursuri în cadrul facultăţilor, doar dacă deţin un certificat verde digital. Este propunerea  Consiliului Naţional al Rectorilor, reunit în weekend, la Universitatea Transilvania din Braşov, în şedinţa de lucru. La eveniment a luat parte şi ministrul Sorin Cîmpeanu.

Solicitarea ar urma să fie înaintată Guvernului si Parlamentul României, cu propunere de modificare a cadrului legislativ. La polul opus, studenţii spun că ideea este o îngrădire clară a accesului la actul educaţional.

La acest moment, spre exemplu, în cadrul UPG Ploieşti servirea mesei în cantină este permisă doar persoanelor care prezintă un certificat Covid. Persoanele care nu deţin un astfel de document pot ridica mâncarea la pachet.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/presedintele-klaus-iohannis-am-decis-sa-l-desemnez-pentru-pozitia-de-candidat-la-functia-de-prim-ministru-pe-dacian-ciolos/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor