logo
RNTV Live

BĂTAIE ÎNTRE ELEVE LA CÂMPINA

Daniel

Un nou incident intr-o unitate scolara a avut loc la Campina. Doua eleve din clasa a V-a o palmuiesc peste fata pe o colega, in sala de clasa. Totul se petrece in fata celorlalti elevi, care asista socati la intreaga scena. 

Bataia a avut loc, vinerea trecuta, la Scoala Centrala din Campina. Cele doua fete, de 11 ani, o lovesc puternic peste fata pe o alta colega, intr-o clasa a unitatii de invatamant. Imaginile au fost postate pe retelele de socializare, unde s-au viralizat la scurta vreme. Si politistii au intrat in posesia lor asa ca au demarat o ancheta. Oamenii legii vor trebui sa stabileasca exact cum s-au petrecut lucrurile, sa identifice protagonistele filmuletului, si ulterior sa stabileasca ce masuri vor fi luate fata de cele trei minore. O ancheta interna a fost demarata si in cadrul unitatii de invatamant, spune conducerea. Asa se face ca se vor reuni comisiile de anchetă, inclusiv cea antibullying. Părinții au fost chemați și ei la școală iar in functie de parcursul verificarilor nu este exclus ca vinovatele sa aiba nota scazuta la purtare, la sfarsitul anului scolar, a mai precizat directorul scolii de la Campina.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor