logo
RNTV Live

VIDEO/ Scandal monstru la Sinaia după ce comisarii de mediu au descoperit o groapă ilegală de gunoi în Parcul Natural Bucegi. Acolo au fost găsite de la deșeuri menajere și până la bitum și materiale de construcții provenite din lucrări de asfaltare

rnews

Scandal monstru la Sinaia după ce a fost descoperită o groapă ilegală de gunoi în Parcul Natural Bucegi. Reprezentanții Garzii de Mediu susţin că aceasta ar funcţiona chiar cu acordul edilului localităţii Sinaia, Vlad Oprea.

Scandalul a pornit după ce mai multe persoane au reclamat că în zonă există această groapă, iar comisarul-şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a decis să fie realizate verificări în teren.

Berceanu susţine că în zonă ar fi fost surprins un transport de acest gen şi că transportatorul nu a fost deloc intimidat de prezenţa reprezentanţilor Gărzii de Mediu pentru că ar fi avut acordul primăriei pentru a depozita deşeurile

Se pare că groapa ilegală se află într-o zonă intens circulată, respectiv între un restaurant foarte popular printre turişti şi drumul de acces spre Cota 1400. Depozitarea deşeurilor s-ar face într-o carieră abandonată din Parcul Natural Bucegi, cu acordul Primărie.

Oficialul mai spune că o parte din gunoaiele abandonate urma să devină fundaţie pentru un dezvoltator imobiliar.

Astăzi comisarii de mediu au ajuns din nou la fața locului și spun că vor amenda fima responsabilă de depozitarea gunoiului cu sume cuprinse între 40.000 și 100.000 de lei.

Cum terenul este jumătate al primăriei Sinaia, și administrația va primi aceeași amendă.

Edilul localităţii, Vlad Opre se apără şi spune că nu este nimic adevărat şi că “nu există nicio groapă de gunoi la Sinaia”. Acesta a mai precizat şi că aşteaptă o sesizare în scrisă de la cei de la Garda de Mediu vis-a-vis de acuzaţiile aduse.

Imaginile însă, vorbesc de la sine.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/centre-de-agrement-din-busteni…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor