logo
RNTV Live

MIZIL: Gest extrem pentru a se afla unde se duc banii oraşului. Greva foamei în faţa Primăriei

. Greva foamei
Mihai Constantinescu

Greva foamei în faţa Primăriei

MIZIL: Gest extrem pentru a se afla unde se duc banii oraşului. Greva foamei în faţa Primăriei

 Greva foamei în faţa Primăriei! Apă,ceai şi cafea! Aceasta este alimentaţia unui mizilean, de o săptămână de zile. Este gestul extrem la care a recurs Bogdan Minculeţ pentru a  afla pe ce se duc banii oraşului, considerând că sunt cheltuiţi nechibzuit. În cele şapte zile de înfometare extremă, bărbatul a slăbit mai bine de şapte kilograme.

Toate întrebările pe care le are despre banii publici cheltuiţi au fost expuse pe un panou, în faţa Primăriei.

Printre întrebările pe care le-a avut a fost şi despre banii cheltuți pentru un festival al orașului, despre care consideră că este inutil şi că sumele respective ar fi trebuit alocate priorităţilor adevărate ale oraşului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-perchezitii-in-desfasurare-la-proxeneti-deosebit-de-periculosi-cum-pacaleau-tinerele-sa-le-devina-sclave/?fbclid=IwAR2XD-5edqSdoX-iscdN2p1V06pPhMm8Qa7nMwS5WhLa7x59O1k-XLlfNS4

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fortele-aeriene-romane-organizeaza-campania-de-promovare-a-carierei-militare-in-mai-multe-municipii-inclusiv-ploiesti/?fbclid=IwAR2f301ibb12vpx0KxE1wN77S1KW3Z9cavqXnuQcN42BQJML3r_We1EMzY0

A şaptea zi de grevă

“A saptea zi….am fost primit în holul instituţiei. Ţin sa mulţumesc tuturor celor de la Poliţia Locală. În toată această perioadă au dat dovada de înţelegere, compasiune şi omenie, acestea însemnând foarte mult pentru mine.
Tot ei sunt martorii “meniului” meu-apă,ceai, cafea, de asemenea fiind prezenţi şi la spital în timpul analizelor pot confirma valorile glicemiei, tensiunii şi greutăţii.
Ei nu sunt singurii care au arată aceste sentimente omeneşti faţă de mine, acestea le-am văzut şi în ochii multor angajaţi ai Primăriei.
Priviri transmise complice, pline de semnificaţie, nu încurajare de a-mi pune sănătatea în pericol, nu, de empatie, de confirmare şi sustinere, de aprobare a corectidudinii şi intemeierii demersului meu.
Am întâlnit şi celelalte priviri: superioare, batjocoritoare, tăioase şi acre, dar, din păcate pentru dumnealor, sunt puţine, cu toată superioritatea sunt în inferioritate, “niţel” mai mulţi decât degetele unei mâini.
Ştiu şi sunt conştient că ceea ce afirm poate aduce prejudicii acestor oameni, sper să nu, dar este singura cale prin care le pot mulţumi.”, a spus mizileanul”.

Redacţia Republiknews solicită reprezentanţilor primăriei Mizil un punct de vedere oficial despre protestul lui Bogdan Minculeţ.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/hidroprahova-sa-buletin-informativ-privind-calitatea-apei-in-prahova-emis-in-17-ianuarie-2020/?fbclid=IwAR3BkkpLpZcFxbatsOm3DNcllPKWJOtHLPLB4SyBuPTlZks-SanKXe0schw

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-it-ist-face-pe-medicul/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor