logo
RNTV Live

Goană nebună pe străzi după un şofer fugar. Ce au descoperit oamenii legii prahoveni

zgomot de paş foto Tion.ro
Mihai Constantinescu

Goană nebună pe străzi după un şofer fugar. Totul s-a petrecut în noaptea de 13/14 ianuarie. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păulești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto, care se deplasa pe raza localității Blejoi.

Numai că în loc să oprescă, acest a fugit. Echipajul a pornit în urmărirea acestuia, și după circa 5 km, au reușit să blocheze autoturismul, pe o stradă laterală.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mai mult, avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatoriului administrat, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior, în cursul acestei zile, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ger-pana-la-mijlocul-saptamanii-viitoare/?fbclid=IwAR2Jez6Cfw8CKndaIA_lYqpgniELq-jd54om6VBO8egwrhNSpLYaGwMMshk

Vezi https://portal.republikanews.ro/presedintele-romaniei-despre…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor