logo
RNTV Live

Tamponare între două maşini, cu surprize. Ce au aflat poliţiştii prahoveni

N-ai trecut mașina pe numele tău? Vezi ce riști după ce se modifică iar Codul Rutier
Mihai Constantinescu

Încă un inconştient la volan

Tamponare între două maşini, cu surprize. Totul s-a întâmplat pe DJ 140. Conducătorul auto se deplasa în direcția Popești către Brazii de Sus şi se pare că nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă față de un alt autoturism, care circula din sens invers. Aşa că a intrat în coliziune cu acesta. Până acum nu pare nimic deosebit. O ciocnire între două maşini pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie.

Ce au aflat poliţiştii de la 7 Poliție Rurală Cocorăștii Colț

Faptul că şoferul nu a respectat regulile de circulaţie este, în acest caz, doar o parte a problemei. Acesta nu le cunoştea deloc pentru că nu avea permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/perchezitii-in-prahova-vizati-sunt-indivizi-care-au-condus-fara-permis/

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secției de Poliție nr. 7 Cocorăștii Colț-Postul de Poliție Comunal Brazi, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecătoria Ploiești cu soluție procedurală.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cod-rosu-de-tupeu/

Din păcate astfel de cazuri sunt foarte des descoperite pe drumurile din judeţul Prahova. Oamenii legii avertizează că vor fi efectuate frecvent acţiuni de control care vor acoperi întreg judeţul.

Într-o singură zi(5 iulie), polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au  aplicat 119 sancțiuni contravenționale (38 pentru depășirea vitezei legale, 3 pentru neacordare prioritate vehicule etc.), în valoare totală de 35.910 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute șapte permise de conducere.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor