Gigi Becali surprinde din nou! O acțiune incredibilă a liderului FCSB

gigi-becali-valeriu-iftime
Theo Tănăsescu

Gigi Becali surprinde din nou cu un gest uimitor. Latifundiarul din Pipera dezvăluie detalii neașteptate, punându-și adevărul pe masă.

Antrenorul echipei FCSB vorbește despre bucuria pe care o simte atunci când echipa înscrie și menționează că a dobândit învățăminte valoroase de la antrenorul echipei PAOK.

Gigi Becali obișnuia să ofere spectacol la meciurile echipei sale în trecut, fiind prezent mereu în lojă și surprinzând cu momente inedite. Cu toate acestea, recent a recunoscut că își modelează comportamentul după eleganța constantă a lui Răzvan Lucescu.

“Nu mai sunt cum eram. Mai ridic mâinile în sus ca Răzvan Lucescu. Păi nu, că mi-a plăcut ce gest face. Mie dacă îmi place ceva la cineva eu recunosc și reproduc. Decât să faci nebunii, să dai cu mâinile, să alergi.

Descătușarea cea mai mare, unde sufletul tău să se elibereze și cea mai elegantă, e să ridici mâinile în sus. Am văzut la Răzvan Lucescu asta și am repetat și eu. Am făcut-o așa și am văzut că e bine. Acum m-am obișnuit așa și ridic mâinile în sus. Cu pumnul strâns”, a mărturisit Gigi Becali.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor