logo
RNTV Live

Declarații halucinante ale asasinei de la metrou! A cerut certificatul de deces al fetei pe care a omorât-o

metrou Video/FOTO/Femeia bănuită că a împins în faţa metroului o tânără, prinsă. Ar fi încercat să împingă și o altă fată
Ciprian Radu

Declarații halucinante ale asasinei de la metrou

Asasina de la metrou le-a spus anchetatorilor că imaginile care o surprind omorând-o cu sânge rece pe tânăra de 25 de ani sunt trucate! 

Criminala a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Spune că sunt fabricate. Femeia a cerut să vadă și actul de deces al fetei pe care a împins-o cu sânge rece în fața trenului.

Magdalena Șerban urmează să fie examinată de medicii psihiatri. Ei vor stabili dacă a avut sau nu discernământ.

Toți specialiștii care au fost contactați în zilele de după crimă spun însă că asasina a știut foarte bine ce face. Și că toate actele sale confirmă premeditarea.

Iată ce spune avocata din oficiu a criminalei.

„Nu a vrut să comunice. A avut o reacție de țipăt, urlete: “nu este adevărat, aceste imagini sunt fabricate”, a mers pe negaţie. A precizat că nu consideră că victima ar fi murit, decât dacă i s-ar fi arătat un act de deces în acest sens. Nici în seara când a fost adusă la Poliţia Capitalei nu se putea discuta cu ea. Nu se putea comunica sub nicio formă. Mai pe româneşte sau în limbaj neacademic, bătea câmpii. Era şi este incoerentă în privinţa afirmaţiilor pe care le-a făcut”, a declarat Marilena Grigore, la Antena 3.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor