logo
RNTV Live

Gestul unui luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova a impresionat o comunitate întreagă/ FOTO

ae742200-5719-4e46-b87b-f54d83e03121
Erika Stoica

Gestul unui luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova a impresionat o comunitate întreagă

Este vorba despre Sorin, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova. A ales să ajute o mamă diagnosticată cu cancer mamar, din comuna Măgurele.

Deși prin prisma meseriei este un adevărat munte de putere, misiunea de părinte l-a făcut să ofere un strop de speranță familiei Ionelei Ștefan, pentru ca cei doi copii de 3 și 6 ani să zâmbească, fără să simtă povara greutății care apasă întreaga familie.

Astfel, cu ajutorul colegilor și nu numai, Sorin a reușit să ofere produse alimentare și de uz casnic, a acoperit costul unor reparații la autoturismul familiei, iar ușa locuinței a fost înlocuită cu una nouă.

“Noi, polițiștii prahoveni, îi dorim Ionelei multă putere și sănătate, iar zambetul Sânzianei să îi redea speranța pierdută și ție Sorin îți mulțumim pentru exemplul pe care ni-l dai tuturor, prin bunătatea ta”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor