Autoritățile din Ploiești au reușit, recent, să identifice și să rețină un bărbat de 39 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni grave. Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, în colaborare cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, individul, domiciliat în municipiul Ploiești, este suspectat că ar fi comis mai multe furturi din incinta Oborului Ploiești. Aceste infracțiuni ar fi avut loc în dimineața zilei de 10 februarie. În plus față de furturi, bărbatul avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

După administrarea probatoriului, polițiștii au decis reținerea individului pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat în fața unității de parchet pentru a se lua o decizie cu privire la o altă măsură preventivă. Cercetările sunt în desfășurare în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și port ilegal de obiecte periculoase.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele în care au avut loc infracțiunile, iar persoana în cauză să fie adusă în fața justiției conform legii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *