logo
RNTV Live

Ziua a început în Ploiești cu percheziții domiciliare. Patru copii sunt duși la audieri/ VIDEO

Erika Stoica

Ziua a început în Ploiești cu percheziții domiciliare. Patru copii sunt duși la audieri.

În această dimineață, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, distrugere și lovirea sau alte violențe.

4 minori cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani, împreună cu reprezentanții legali ai acestora, vor fi conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

În fapt, în perioada septembrie 2022 – februarie 2023, cei patru tineri ar fi deposedat prin violență, un alt tânăr, de obiectele personale, precum și de portofelul cu documente și bani.

Totodată, ar fi distrus elementele de caroserie ale unui autovehicul, care era parcat în dreptul unui imobil, din municipiul Ploiești.

Cei în cauză sunt bănuiți și de faptul că, ar fi agresat fizic un bărbat, care își desfășura activitatea de conducător auto în regim taxi, provocându-i și distrugeri autoturismului pe care îl conducea.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.500 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor