logo
RNTV Live

FOTO/Un deputat prahovean face presiuni pentru finalizarea autostrăzii Comarnic-Braşov. A primit un răspuns INCREDIBIL

Comarnic-Braşov
Mihai Constantinescu

Autostrada Comarnic Braşov, finalizată la ” Sfântul aşteaptă”?

FOTO/Un deputat prahovean face presiuni pentru finalizarea autostrăzii Comarnic-Braşov. A primit un răspuns INCREDIBIL.

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu a făcut presiuni pentru a afla care sunt intenţiile concrete în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor autostrăzii Comarnic Braşov. Concluzia nu este una tocmai cea pe care o aştepta. „Autostrada va fi făcută oricând sau niciodată, dar în termen de 24 de luni de la începerea lucrărilor”

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videoneconstructia-autostrazii-comarnic-brasov-s-a-transformat-in-pamflet/

“Guvernul PSD ne anunță că autostrada Comarnic-Brașov va fi gata la… „sfântul așteaptă”. La începutul lunii decembrie, în contextul debutului sezonului turistic de iarnă, îi adresam ministrului Transporturilor o interpelare referitoare la stadiul proiectului de construire a tronsonului de autostradă cel mai important pentru noi, prahovenii, și – de ce nu? – pentru toți românii. Răspunsul ministerului, prin secretarul de stat Maria Magdalena Grigore, este șocant, el putând fi citit astfel: „autostrada va fi făcută oricând sau niciodată, dar în termen de 24 de luni de la începerea lucrărilor”. În aceste condiții, nu ne rămâne decât să-i pomenim pe guvernanți la fiecare drum de 4-5 ore pe care îl facem în weekend înspre și dinspre Valea Prahovei”, a spus deputatul PMP, Cătălina Bozianu pe Facebook.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor