PSD Prahova se întărește! Primarul PNL din comuna Sângeru va candida din partea PSD!

omv

PSD Prahova se întărește! Primarul PNL din comuna Sângeru va candida din partea PSD!

Radu Gheorghe, primarul PNL din comuna prahoveană Sângeru, va candida din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat de edil al localității, ceea ce ridică foarte multe semne de întrebare despre modul în care liderii Partidului Național Liberal sunt priviți în această perioadă chiar de către propriii reprezentanți din teritoriu!

“Mă bucur că domnul Radu Gheorghe, unul dintre primarii prahoveni foarte apropiați de comunitatea din care fac parte, și-a exprimat dorința de a candida la viitoarele alegeri locale din partea Partidului Social Democrat. Împreună cu echipa PSD Prahova și cu propriii săi susținători din comuna Sângeru, va rămâne cu siguranță la conducerea administrativă a localității din nordul județului nostru! Îl voi susține cu toate puterile mele, mai ales că în ultimii ani am avut o colaborare excelentă cu domnul Radu Gheorghe”, a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Toader a mai făcut și un anunț-șoc, menit să le dea fiori reci celor de la PNL Prahova: “Vom mai avea și alte surprize în perioada următoare, pentru că nu numai domnul Radu Gheorghe este nemulțumit de lipsa de implicare a liberalilor de la conducerea organizației prahovene în sprijinirea autorităților locale cu primari PNL. Vom discuta, în zilele care vin, chiar și despre nume pe care PNL Prahova le-a dat drept sigure, la începutul acestui an, pentru a candida la viitoarele alegeri locale”.

just insolv sprl

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here