logo
RNTV Live

Garda de Mediu Prahova, în control la Valea Doftanei. Apa, poluată de un exploatator forestier/ VIDEO/ FOTO

valea-doftanei-1
Mihai Constantinescu

Garda de Mediu Prahova, în control la Valea Doftanei. Apa, poluată de un exploatator forestier!

Este haos la Valea Doftanei! Cel puţin aceasta este concluzia celor de la Garda de Mediu Prahova în urma controlului realizat cu puţin timp în urmă într-una dintre cele mai frumoase şi bogate zone din judeţul Prahova.

În această localitatea apa a ajuns să nu mai fie potabilă pentru că firma care se ocupă cu explotarea forestieră a decis să nu mai respecte standardele impuse de lege. Concret, tăierile au fost făcute extrem de aproape de zona de protecţie sanitară de lângă captarea de apă, lucru interzis pentru că vremea şi aşa turbionează apa, iar acum tăierile nu fac altceva decţt să agraveze situaţia, copacii venind peste anumite elemente ce fac apa să nu mai fie potabilă. Tuburile care captează apa au fost pur şi simplu distruse pe unele porţiuni, de copaci.

Reprezentanţii firmei care se ocupă de tăierile de copaci nu au fost prezenţi la controlul realizat de cei de la Garda de Mediu.

Vom reveni

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/circulatie-rutiera-inchisa/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor