logo
RNTV Live

Prahova: Premieră absolută în România. Aparatul Idylla va salva de la moarte persoanele care vor cere ajutor

652x450_016704-analize
Mihai Constantinescu

Aparatul Idylla ajută la depistarea precoce a cancerului

Prahova:Premiră absolută în România. Aparatul Idylla va salva de la moarte persoanele care vor cere ajutor.

În România sunt diagnosticate anual aproximativ 80.000 de cazuri noi de cancer și aproape 50.000 de decese sunt provocate de această boală. Este a doua cauză de deces, după bolile cardiovasculare.

Prahovenii au şansa de a se salva.  Asociatia Pacientilor Oncologici-România, a devenit prin achiziţia aparatului Idylla, PRIMA asociaţie de pacienţi din România ce lucrează pentru depistarea precoce a cancerului PRIN ANALIZE medicale.

Potrivit unui comunicat de presă, aparatul este SINGURUL la acest moment ce lucrează în afara de biopsie solidă SI biopsie lichidă, în TIMP RECORD. Este vorba despre 2- 2.5 ore faţă de 7-15 zile!

Are capacitatea de a determina DIN SÂNGE modificarile ADN-ului mutant pentru 3 tipuri de cancer : colorectal, pulmonar şi de piele. Cu posibilitate de extindere a gamei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anunt-important-pentru-campineni-din-partea-prefecturii-prahova-se-intampla-de-astazi/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor