FOTO/Incredibil! Vezi pentru ce oferă un ploieştean recompensă în EURO

sursă foto CBMania
cautam-reporteri-republikanews

Recompensă în EURO

FOTO/Incredibil! Vezi pentru ce oferă un ploieştean recompensă în EURO.

Nu este deocamdată foarte clar dacă la mijloc este vorba de o glumă nevinovată sau de vreo frustrare. Cert este că un bărbat reuşeşte de ceva timp să scoată din minţi şoferii prahoveni. Se pare că acesta ar aduce injurii cu ajutorul unei staţii radio emisie recepţie.

Enervat la culme de atitudinea deloc manierată,un ploieştean a pus recompensă pe ” capul acestuia”.

“Ofer 50 Euro celui care îmi dă informaţia unde locuieşte individul acela care vorbeşte la staţie şi înjură lumea. Este din Ploieşti. Nu este glumă! Chiar ofer aceşti bani celui care mă duce până la uşa lui. Un up m-ar ajuta şi vă rog: distribuiţi această postare”, a spus acesta pe Facebook”.

Reacţiile nu au întâziat să apară.

Îl auzi și de la Câmpina. Idiotul are stație fixa de putere mare. .. Este și retardat omul.. auzeam colegii prin stații ceva de Malu Roșu, a comentat cineva.

 

“Este jale cu el! Şi este de ceva timp! Eu şi din Loloiasca l-am recepționat! “, a adăugat altcineva.

 

“Îl aud de 6 ani minimum, a smai spus cineva”

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-video-imagini-cutremuratoare-cu-incendiul-de-la-poiana-burchii/

Foto reprezentativă cu caracter ilustrativ

lafesta

1 COMENTARIU

  1. domnul mihai constantinescu atunci cad. publicati o stire va rog sa fie cat mai reala eu nu am pus 50 .E pe capul acelui individ care terorizeaza lume eu am oferit 50 E Celui care ma duce la usa lui este o mare diferenta cu ce spuneti dumneavosta vas ruga sa va puneti o statie pe masina si atunci veti vedea adevarul eu vreau sa aflu unde sta nu sal bat sau sai fac rau doar sa ai pot face o reclamatie sai fie comfiscata statia legal are voie 4 w cu sigurata o are mult mai mare poate asa se invata minte va rog cu aceste aberati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here