logo
RNTV Live

Valea Prahovei a devenit mai accesibilă. Preţurile au scăzut simţitor. Vezi cu cât

preţurile Valea Prahovei a devenit mai accesibilă. Preţurile au scăzut simţitor. Vezi cu cât
Mihai Constantinescu

Preţuri mai mici pe Valea Prahovei

Valea Prahovei a devenit mai accesibilă. Preţurile au scăzut simţitor.

Dacă vă gândiţi să va luaţi câteva zile de concediu şi nu aţi hotărât unde aţi putea merge, aţi putea alege Valea Prahovei. Aveţi toate motivele! În această perioadă se ajunge uşor plus că preţurile nu mai sunt atât de mari ca în perioada Crăciunului şi a Revelionului. În acest moment pe Valea Prahovei preţurile au scăzut cu 25 % faţă de perioada de vârf a sezonului rece.

Spre exemplu, dacă în plin sezon o cameră la o pensiune de 4 stele din Predeal costa 550 de lei, acum ea poate fi rezervată cu 360 de lei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/bastilia-romaniei-locul-bantuit-de-sufletele-puscariasilor-ucisi-aici-inchisoarea-se-afla-prahova/

Sunt şi alte avantaje în această perioadă, nu doar preşul micşorat. În primul rând se ajunge urşor. Nu mai există cozi kilometrice de maşini. În al doilea rând se scapă şi de cozile de la instalaţiile de schi. Nu trebuie uitat nici faptul că a nins şi pârtille sunt perfecte.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor