logo
RNTV Live

FOTO/Ajutoarele lui Moş Crăciun au sosit în Ploieşti. Au deschis un târg secret de cadouri unicat la Anticaffe New Experience

FOTO/Ajutoarele lui Moş Crăciun au sosit în Ploieşti. Au deschis un târg secret de cadouri unicat la Anticaffe New Experience
Mihai Constantinescu

Târg de cadouri unicat la Anticaffe New Experience

Ajutoarele lui Moş Crăciun au sosit în Ploieşti. Au deschis un târg secret de cadouri unicat la Anticaffe New Experience.

Dacă vreţi să vă bucuraţi de achiziţionarea unui cadou unicat pentru persoanele dragi din viaţa dumneavoastră, atunci nu rataţi târgul secret deschis de ajutoarele lui Moş Crăciun.

Târgul de produse handmade se deschide de mâine, 15 decembrie la Anticaffe New Experience de pe strada Nicolae Titulescu numărul 40, din Ploieşti. Eşti aşteptat cu multe cadouri unicat până duminică 17 decembrie, între orele 10.00-20.00.

Aici veţi găsi cadouri pentru toate vârstele. Este vorba  de cadouri handmade, în ediţie limitată, executate de mâinile dibace ale ajutoarelor Moşului. Ornamente de Crăciun, bijuterii, genţi si rame foto. Sunt doar câteva dintre cadourile unicat pe care le puteţi achiziţiona la preţuri avantajoase. Fiecare produs are povestea lui. Nimic nu este ales la întâmplare.

La târgul de cadouri handmade, Moşul şi-a trimis şi cel mai talentat spiriduş al său. Se numeşte Laura Apostol şi te aşteaptă de mâine să afli toate secretele cadourilor sale pentru care s-a pregătit tot anul. A muncit din greu, dar Moşul este mulţumint: are cadouri cum nici un alt spiriduş nu are. Gentuţe ecologice executate printr-o tehnică doar de el ştiută, rame foto handmade care îţi vor păstra la loc de cinste cele mai dragi amintiri de familie.

AFLĂ TOATE SECRETELE CELUI MAI TALENTAT SPIRIDUŞ AICI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor