FOTO/ VIDEO Hristos a Înviat! Prahovenii au primit Lumina Sfântă

angajare

Emoția învierii a fost resimțită de către credincioșii din toată Prahova. 

Zeci de mii de persoane s-au adunat la bisericile și mănăstirile din întreg județul, s-au rugat, iar apoi au plecat spre case cu Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim.

Lumina Sfântă, adusă și anul acesta de la Ierusalim, locul unde s-a petrecut minunea învierii din morți a Mântuitorului, și le-a fost dăruită credincioșilor din întreaga țară care au venit la slujbă în bisericile din România

Preafericitul Părinte Patriarh a explicat, în predica sa, ce înseamnă marea sărbătoare a creștinătății: ”Paștele creștin nu se referă la trecerea prin Marea Roșie. Ci se referă la trecerea lui Iisus Hristos prin sângele sau suferința Crucii. Și apoi prin coborârea la iad cu sufletul și Învierea din morți”

Reporterii Republikanews au fost prezenți și ei la slujba de Înviere în diverse biserici din Ploiești și din Prahova și vă oferim o galerie FOTO/ VIDEO din mai multe locații.

Să aveți un Paște plin de bucurii! https://www.facebook.com/watch/live/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=watch_permalink&v=947630593209318

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here