logo
RNTV Live

FOTO/ VIDEO/ Clipe de groază pentru un tată şi un copil de 4 ani. Au rămas blocaţi pe munte,spre Cota 2000, pe o vreme năprasnică

misiune salvare cota 2000 2
Mihai Constantinescu

Au plecat de la complexul Piatra Arsă spre cota 2000 Sinaia,pe o vreme năpraznică

FOTO/ VIDEO/ Clipe de groază pentru un tată şi un copil de 4 ani. Au rămas blocaţi pe munte,spre Cota 2000, pe o vreme năprasnică.

Vremea neprielnică nu i-a speriat şi au decis să pornească la drumeţie. Au plecat de la complexul Piatra Arsă spre cota 2000 Sinaia, de unde voiau să ia un mijloc de transport pe cablu pentru a coborî în oraș. Este întâmplare nefericită prin care au trecut u tată de 36 de ani şi băieţelul său de doar 4 anişori.

Din cauza stratului mare de zăpadă, a vântului puternic și a pantei abrupte cele două persoane nu au mai putut inainta, fiind epuizate și au apelat la sprijinul jandarmilor montani. Salvatorii de pe Platoul Bucegi au intervenit în zona numita Șaua Călugărului pentru recuperarea și salvarea acestora.

Cei doi au fost ajutaţi să se deplaseze până la Cota 2000 Sinaia, de unde au coborât în oraș. Nici una din cele 2 persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor