logo
RNTV Live

FOTO: Petrolul și-a prezentat noul echipament de joc

Jmhhc2g9NWRjNGRkY2ZkYWViOGM1MjM3OWQzMDE0YzZmMjQ2Mzc=.thumb
Ștefan Petre

La doar o zi după prezentarea oficială a lui Florin Pârvu (noul antrenor), Petrolul Ploiești a publicat primele fotografii oficiale cu echipamentul ales pentru acest sezon.

Joi, paginile media ale Petrolul Ploiești și site-ul clubului au publicat un clip video cu jucătorii prezentând noul echipament. Gruparea de pe “Ilie Oană” va inaugura această ținută la meciul cu Hermannstadt (acasă), care va avea loc luni, 13 februarie, de la ora 20:00.

“L-am așteptat, a sosit! De luni, îmbrăcăm noul echipament!”, a anunțat Petrolul.

Comunicatul oficial al clubului

„Petroliștii vor inaugura luni, cu ocazia meciului cu AFC Hermannstadt, din etapa cu numărul 25 a Superligii, noul echipament de joc. Personalizat în culorile clubului nostru, acesta va fi disponibil, începând de vineri, 10 februarie, și la magazinul oficial al FC Petrolul Ploiești, aflat la stadionul „Ilie Oană” (str. Alexandru Vlahuță).

În varianta principală va predomina galbenul, iar pentru cea de rezervă albastrul va fi majoritar, tricourile având imprimat și un logo textil al Petrolului.

Vă așteptăm, așadar, în magazinul oficial, pentru a vă procura noile echipamente de joc, și, după aceea, luni, pe „Ilie Oană”, să luptăm împreună pentru Petrolul. Biletele pentru confruntarea cu AFC Hermannstadt (luni, ora 20.00) sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, și, de sâmbătă, la casele stadionului „Ilie Oană”.”

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor