logo
RNTV Live

Nou test adjudecat cu Dobrudja 07. În patru seturi!

Nou test adjudecat cu Dobrudja 07, în patru seturi!
Cristian Anghelescu

Nou test adjudecat cu Dobrudja 07, în patru seturi!

Tricolorul LMV Ploiești a continuat, aseară, seria meciurilor de pregătire. Ploieștenii au disputat a doua partidă din cadrul turneului amical organizat de Dobrudja 07 Dobrici, din Bulgaria. Elevii lui Stancu  au întâlnit, pentru a doua oară, echipa gazdă, după succesul în tiebreak înregistrat vineri. A urmat o nouă victorie, mult mai clară, în… patru seturi, 25-20, 25-17, 25-22, 25-17.

Tricolorul a început în următoarea formulă: Gijs Jorna, Pavel Dushkov, Laurențiu Lică, Aleksadar „Aga” Milivojevic, Bissette, Bartha – Kroiss. Au intrat, pe parcurs, Ovidiu Darlaczi, Jose „Chema” Carrasco și Bogdan Olteanu.

Cum au decurs ostilitățile

În setul întâi, ploieștenii au preluat inițiativa după primul timeout tehnic, când gazdele conduceau cu 8:7. Astfel și-au creat un ecart de trei puncte la al doilea timeout tehnic. Apoi, diferența a crescut până la 25:20.

În setul secund, chiar dacă preluarea nu a mai funcționat la fel de bine,   eficiența atacului  a oferit un control deosebit. Ploieștenii s-au distanțat din start, scor 8:5, pentru a se distanța treptat, 16:12,  21:13, încheind actul cu 25:17, după 23 de minute.

Și serviciul a fost exact, bifând patru ași, atenția îndreptându-se către blocaj, reușindu-se astfel trei puncte.

În ultimul set, Dobrudja 07 a încercat să ofere o replică mai consistentă, menținându-se aproape, în prima parte, 8:7. Dar, Tricolorul a dus ecartul, din nou, la trei lungimi, scor 16:13, desprinzându-se chiar la patru puncte, 21:17. Chiar dacă gazdele au forțat revenirea pe final, ploieștenii au închis jocul la scorul de 25:22.

S-a mai jucat, apoi, încă un set, dominat tot de ploieșteni, care au menținut o distanță de două-trei puncte până în a doua parte a actului, când s-au desprins la 21:16, închizând setul la 25:17.

Astăzi, Tricolorul se va confrunta cu echipa sârbă de Liga Campionilor, Vojvodina Novi Sad.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor