logo
RNTV Live

Fiul unui celebru medic pediatru din Prahova, şantajat şi escrocat de o femeie cunoscută pe internet. Ce pedeapsă a primit?

Fiul unui celebru medic pediatru sursă foto Click.ro
Mihai Constantinescu

Buzoiancă pedepsită pentru şantaj şi escrocherie

Fiul unui celebru medic pediatru din Prahova, şantajat şi escrocat de o femeie cunoscută pe internet. Ce pedeapsă a primit?

Nu mai încape în discuţie: iubirea este oarbă. Dovadă stă şi situaţia neplăcută prin care a trecut şi fiul unui celebru medic pediatru din Prahova.

Vlad Gabriel Mitrache, de 50 de ani,  a cunoscut-o pe buzoianca Monica Petcu pe internet. S-a folosit de tot şarmul său şi a reuşit să-l determine pe bărbat să se îndrăgostească de ea, deşi în realitate nu se văzuseră vreodată.

Gabriel avea gânduri mari, credea că şi-a găsit jumătatea aşa că a învitat-o în Câmpina pentru a se cunoaşte în realitate. Totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Femeia i-a spus în ziua întâlnirii că nu poate ajunge în Câmpina şi că este în gară la Ploieşti, că fusese jefuită şi că are nevoie de bani. Ca un adevărat cavaler acesta a sărit să o ajute şi i-a trimis o sumă de bani.

Dragoste sau ură?

Uşor , uşor, femeia a invocat tot felul de scuze pentru a nu se întâlni în realitate. Nu uita ca de fiecare dată să ceară bani. La un moment dat, bărbatul si-a dat seama că ceva nu e în regulă. Şi de la iubirea înfocată la ameninţările cu moartea nu a mai fost decât un pas.

Femeia pe care o cunoştea Gabriel şi-a dat arama pe faţă. A început să îl ameninţe cu moartea sau cu ancheta penală. “Procurorii de la siguranţa natională” erau cei care îl cautau pe bărbat, după cum il ameninţa iubita, iar mama lui urma să păţeasca un accident de maşină. Pentru a o mulţumi pe escroacă, bărbatul a vândut şi bunuri din casă. Femeia a primit de la el peste 70.000 de lei.

Gabriel a cerut ajutorul oamenilor legi. Astfel, anul trecut “iubita” acestuia a fost trimisă în judecată. Judecatoria Câmpina a finalizat procesul în septembrie 2018.

Femeia are acum de restutuit întreaga sumă de bani pe care a obţinut-o de la bărbat şi încă  5.000 de lei daune morale. De asemena escroaca riscă o pedeapsă cu închisoarea de patru ani şi două luni. 

Decizia Judecătoriei Ploieşti poate fi atacată la instanţa superioară.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-mic-oras-din-prahova-sub-asediul-ursilor-mai-multe-gospodarii-distruse-intr-o-noapte/

sursa stirilekanadd.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor