logo
RNTV Live

A făcut praf un bolid de peste 80.000 de euro! Galerie foto

WhatsApp Image 2017-04-15 at 18.46.22
Raluca Eparu

Şoferul unui autoturism BMW M4 a reuşit performanţa de a distruge frumosul bolid galben după ce din motive necunoscute a intrat în bordura şi stâlpii de plastic de la Rondul 2 pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti.

Maşina a plecat cu scărţâit de roţi, de pe bulevard, in dreptul Restaurantului New London, dar s-a oprit câţiva metri mai încolo în bordură, foarte aproape de doi bărbaţi care se plimbau cu bebeluşii în cărucior pe bulevard. În urma impactului, maşinii i s-au deschis airbagurile.

La faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj de pompieri, urmat de o ambulanţă şi de un echipaj al poliţiei. Nu a fost nevoie nici de pompieri, nici de medicul de pe ambulanţă pentru că şoferul nu avea nimic, ci de o platformă, pentru că bolidul nu a mai pornit.

Cei care au văzut incidentul spun că şoferul a vrut să impresioneze trecătorii şi a băgat maşina în viteza nepotrivită, pierzând controlul volanului.

O astfel de maşină costă peste 80.000 de euro în funcţie de dotări, iar preţul poate fi mult mai mare având în vedere culoarea deosebită, galben deschis.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor