logo
RNTV Live

Familie din Ciorani, amenițată cu MOARTEA de vecinul violent. I-a dat cu bâta în cap!/ FOTO/VIDEO

vecin bătut
Mihai Constantinescu

Familie din Ciorani, amenițată cu MOARTEA de vecinul violent. I-a dat cu bâta în cap!

Familia agresată susține că trăiește un adevărat calvar de doi ani de zile. Agresiunile apar de fiecare dată când se întâlnesc, iar ultimul a fost și săngeros. Totul ar fi început după ce aceștia au acoperit cu moloz o groapă din asfalt. Vecinul agresiv s-a arătat extrem de deranjat, motivând că își va sparge cauciucurile de la căruță în zona unde au fost lăsate resturile din construcții.

Familie din Ciorani, amenințată cu moartea

De aici până la bătaie a mai fost doar un pas. Cei doi soți au fost bătuți, capul familiei, un bărbat de 48 de ani, fiind lovit cu o bâtă și cu lopata în cap.

Familia gresată susține că vecinul lor le face viața grea de doi ani de zile.

” Acum doi ani, vecina mi-a sărit in fata mașinii. Voia să îmi facă rău. M-a bătut, iar la câteva zile, sotul ei a bătut-o și pe mama. A scos certificat medico-legal, iar poliția nu i-a făcut nimic”” susșin membri familiei agresate.

În urma ultimului conflict, oamenii legii au deschis dosar penal.

”În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoanele implicate.

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, în urma unui conflict verbal ar fi agresat fizic pe un vecin dar și pe soția acestuia.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani și femeia de 39 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Față de bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991.

În cauză polițiștii Secției de Poliție Rurală Ciorani continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor