logo
RNTV Live

Fabrică de producţie a măştilor de protecţie la Mizil. Se lucrează la foc automat/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Fabrică de producţie a măştilor de protecţie la Mizil. Se lucrează la foc automat!

Odată cu interdicţia purtării măştilor de tip textil sau plastic, vânzările de măşti chirurgicale sau FFP2 s-au dublat. Aşa se face că în fabricile de profil activitatea este mult mai intensă. Se cer, astfel produse cu un grad de protecţie ridicat, şi in mod special cele care pot limita răspândirea virusului. Specialiştii atrag atenţia că nu toate tipurile de materiale oferă un grad ridicat de protecţie în faţa virusului, iar comercializarea produselor neconforme este şi ea una ridicată, asta pentru că oamenii sunt atraşi de preţurile mai mici. Greşit, spun medicii, care recomandă o informare corectă inaintea achizitionării acestora.

Se lucrează intens în această fabrică de producţie a măştilor de protecţie, din Mizil. In ultimele 72 de ore comenzile s-au dublat, iar trendul este ascendent.

Compania producatoare din Mizil a implementat o serie de instrumente de protecţie, care facilitează purtarea măştilor, chiar şi în cazul sălilor de operaţie, unde este prevenită aburirea ochelarilor de protecţie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-intr-o-parcare-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor