logo
RNTV Live

Unde poți petrece un Paște perfect în natură / VIDEO

curatenie parc bucov (Large)
Oana Stoica

Agitație mare în Parcul Constantin Stere de la Bucov. Se tunde iarba, se mătură aleile, iar comercianții au pregătit terasele. Cum se preconizează vreme bună de Paște, la Bucov sunt așteptați, ca în fiecare an, mii de turiști.

Tocmai din acest motiv, administrația parcului vrea ca totul să fie perfect și pregătit pentru cei care vor petrece săbătoarea paștelui, la iarbă verde.

 

Cei care vor să facă un grătar la Bucov, au la dispoziţie peste 20 de grătare amplasate pe aleea grătarelor. Este interzis să faci focul în altă parte, pentru că rişti amenzi serioase.

Grădina Zoologică va fi și ea deschisă de sărbători, iar programul a fost prelungit. Adăposturile au fost curățate și modernizate, iar cei mici pot vedea și animale noi.

Vorbim despre jaguarul Mihăiță, dar și despre cel mai nou locatar, lupul Tomiță. Copii se mai pot bucura însă şi de iepuraşii albi şi pufoşi, dar şi de puii de porc mistreţ, care nu au mai mult de o lună.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor